Lifestyle

De ce își vorbesc rar frații Augustin și Lucian Viziru

De ce își vorbesc rar frații Augustin și Lucian Viziru.
Augustin Viziru a fost invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă.  El a vorbit despre cariera sa, dar a făcut și dezvăluiri despre relația cu fratele lui, Lucian.

De ce își vorbesc rar frații Augustin și Lucian Viziru…

Iată declarațiile făcute de actor:
„E o perioadă, cum au fost multe perioade între mine și Lucian, în care nu ne înțelegem foarte bine. Comunicăm destul de rar. Veșnica poveste a vieții noastre… Nu știu ce ne ține separați așa. Nu înțeleg. Nici mie nu îmi vine să trag către el, nici lui nu îi vine să tragă către mine. Când eu vorbesc despre familie, fratele meu este carne din carnea mea.
Eu cu el am crescut, cu el am mâncat din farfurie, cu el m-am jucat, cu el am riscat. Am făcut tot cu el! Faptul că ajungem pe rahaturi să nu mai vorbim sau să vorbim rar și să… e evident că și eu greșesc, și el. Dar nu pot să înțeleg ce poate să intervină între doi frați, că nu există… Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe femei, nu ne certăm pe nimic. Adică nu… Și totuși nu reușim să dialogăm, să ajungem unul la celălalt, să ne înțelegem punctele de vedere”.

Mai multe declarații – aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

vizirache asta nu-i waxerul ala care se lauda cu dozele de si le-a bagat in vene dupa care a ajuns fuga-fuguta la spital? Acum nu ne mai lauda dozele? Nici el, nici jumara, nici cercelus, nici arahatovici, nici ghitza rujatul,… Citeşte mai mult »

Willy
1 an în urmă

Augustin Viziru asta, a facut un rol de zile mari in “Umbre”.

Back to top button