Lifestyle

De-a fir a păr

Astăzi, vorbim despre colorarea părului

 

La prima vedere, pentru a-ți vopsi părul, nu ai nevoie de prea multă știință. Piața abundă de produse, iar tehnica pare destul de simplă.

Rămâne să alegi dacă apelezi la ajutorul unui specialist sau faci asta individual, acasă. Sunt câteva tipologii de femei, cărora le stă bine cu orice culoare vor alege. Numărul acestor norocoase este extrem de mic, în comparație cu cele, care, cel puțin o data în viață, au purtat o culoare care le-a dezavantajat.

Cum știi ce culoare să alegi? În primul rând, vei ține cont de nuanța ta naturală și de reflexul acesteia. Orice nuanță , apropiată de cea naturală, mai închisă sau mai deschisă cu maxim două tonuri, ți se va potrivi. Atenție însă, dacă îți achiziționezi  singură vopseaua, asigură-te că nuanța din tub este ceea ce îți dorești.

Dacă vrei să faci o schimbare radicală, recomandarea noastră este să apelezi la sfatul și profesionalismul unui specialist. Este de preferat ca astfel de servicii să fie executate într-un salon. Trecerea de la nuanțe deschise la unele foarte închise, decoloratul, decapajul, umbrele necesită mai multă muncă, iar apelarea la un hair stylist este esențială pentru obținerea unui rezultat excelent.

Un alt aspect important, după obținerea culorii, este îngrijirea părului și selectarea produselor folosite în acest scop. Sunt detalii esențiale pe întreaga durată a menținerii culorii și păstrarea calității ei până la următoarea colorare. Este important să alegi un șampon destinat îngrijirii părului colorat și un tratament din aceeași gamă. Produsele care conțin prea multă sodă (agentul spumant din șampon) vor duce atât la ștergerea culorii, cât și la sensibilizarea părului.

Pentru mai multe sfaturi, te așteptăm la Salon Classe (Bd. 13 Decembrie nr. 96 -Clădirea Teo Center, www.grand-fitness.ro), unde te vom ajuta să alegi nuanța care te avantajează și îți vom recomanda un ritual de îngrijire personalizat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare