Lifestyle

Dani Oțil s-a căsătorit

 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit, ieri, pentru a forma și oficial o familie, dat fiind faptul că în curând vor deveni părinți.

Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă și un inel masiv, în formă de fluture, în timp de Dani a îmbrăcat un costum deschis la culoare.

La eveniment au fost prezente mai multe persoane publice, printre care colegi de platou (Nicolai Tand, Răzvan Simion, Raluca Olaru, Florin Ristei). Din story-urile postate de Gabriela Prisăcariu reiese că la eveniment au participat și Roxana Ionescu, alături de partenerul ei, Tinu Vidaicu.

Dani Oțil a dat de înțeles la începutul lunii că el și logodnica lui se pregătesc de căsătorie, întrucât a vorbit despre formalitățile necesare.

„M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele. Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a transmis prezentatorul tv, recent.
Soția lui are 28 de ani și s-a făcut remarcată în show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

„Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, a declarat Gabriela Prisăcariu, în urmă cu ceva timp.

Ea și Dani și-au anunțat relația în anul 2019, iar cererea în căsătorie a avut loc în luna ianuarie a anului trecut, dar nunta a fost amânată din cauza pandemiei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button