Lifestyle

Dana Nălbaru, despre noua ei viață

Dana Nălbaru, despre noua ei viață

Dana Nălbaru (46 de ani), soția actorului Dragoș Bucur de la „Visuri la cheie” și fosta solistă a trupei Hi-Q, a fost invitată recent la podcast-ul „Fain și Simplu” realizat de Mihai Morar.

Retrasă de mai mulți ani din showbiz, Dana Nălbaru spune că se simte excelent după ce a decis să se pocăiască.

Nu știu, eu nu aș vrea să mă întorc în a fi persoană cunoscută, persoană publică. Asta presupune să apar la televizor, să apar în podcasturi plictisitoare și lungi, ceea ce nu duc, nu. Vreau să spăl rufe, oricât de patetic sună pentru altele, mie îmi place chestia asta, îmi place să fac pâine, să mă ocup de afacerea mea și de copiii mei, să mă duc acasă, să stau cu soțul meu, mergem în călătorii, mie îmi place chestia asta, eu așa mă simt bine’, a spus Dana Nălbaru.

Mare parte a schimbării mele s-a produs în ultimii opt ani, când am descoperit că îmi place viaţa fără să mă cunoască lumea  Am învățat că poți trăi în lume, dar nu cu lumea. Am învăţat că pot să fiu fericită cu puţine lucruri. Când te încrezi în Dumnezeu, te lași cu totul în brațele Lui. Eu cred că am fost omul cu cele mai multe frici. Fricile mele au dispărut. Când te pocăiești mulți spun că ai luat-o razna și se așteaptă să te vadă cu batic pe cap când ieși pe stradă. Ori nu e așa.

Pocăința este, în primul rând, în inima ta… Trăiesc cea mai bună perioadă a vieții mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu prin toate lucrurile prin care am trecut!”, a mai povestit Dana Nălbaru, în podcastul lui Mihai Morar.

Interviul integral poate fi urmărit AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Așa nu ne interesează…

1 an în urmă

[…] aproximativ o lună, fosta solistă a trupei Hi-Q și soția actorului, Dana Nălbaru, a vorbit în podcastul „Fain & Simplu” realizat de Mihai Morar despre pasul pe care l-a făcut la vârsta de 33 de […]

Back to top button