Lifestyle

Dan Negru: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor”

Dan Negru: „Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor”.

Astfel a răspuns prezentatorul TV recent, fiind întrebat ce părere are despre faptul că tot mai multe persoane publice ajung la azil. Dan Negru s-a arătat împotriva acestei soluții.

„Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că «la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii». Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo. Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar singurătatea e cumplită în orice hotel de lux”, a răspuns prezentatorul TV, pentru unica.ro.
Dan Negru este căsătorit și are doi copii.
„Nu suntem dintre cei care-și expun momentele grele sau bune pe taraba publică. Soția mea nici măcar nu apare în public, eu nu particip niciodată la evenimente mondene. Sunt departe de lumea mondenă. Dar cele mai bune «momente» pe care le-am trăit împreună sunt două: Dara și Bogdan”, a mărturisit Dan Negru.

Dan Negru și soția lui, Codruța, au învățat de la părinții lor să treacă peste greutățile din căsnicie.
„Acum avem arbitrii, copiii, așa că la ei e verdictul final. Am trecut cu bine însă peste necazuri pentru că am avut învățători buni, părinții mei și părinții Codruței, și unii, și alții împreună, toată viața, și în vremuri mult mai grele. Cred că viața de cuplu se învață și-n familie, ce vezi acasă dai mai departe. Noi i-am văzut pe părinții noștri care au trecut împreună prin viață”, a declarat prezentatorul de la Kanal D.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Asta zici ca e raoghey/barbughey in tinere. Pe toate le stie. Si nu tine pentru el, urla si tipa toata ziua.

Raoke
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Deviantule, nu mai lauzi dozele? Nu mai esti ”responsabil”? Pai ce faci, latraule waxerist, de ce nu ne mai povestesti tu cum ai da cu copita in femeile batrane ca nu s-au lasat injectate de nebune ca moldovan, zisa Mengele… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare