Lifestyle

Cum a decorat Vlăduța Lupău camera băiețelului. Ea și familia s-au mutat în casă nouă

Vlăduța Lupău s-a mutat în casă nouă și a povestit cum a decorat camera băiețelului. Artista s-a mutat în casă nouă alături de soțul ei, Adrian Rus, și de fiul lor, Iair. Interpreta de muzică populară a amenajat singură camera băiețului.

„Ne-a ajutat Dumnezeu și ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit, dar pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții și un dressing mareee, că, știi, noi, fetele, niciodată nu avem haine și nu avem loc de haine”, a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

S-au mutat doar după sfințirea casei

Cântăreața și familia ei s-au mutat în noua casă doar după ce au sfințit-o. Despre camera băiețelului, ea a a spus că este plină cu norișori și ursuleți.

„Am ținut neapărat să nu ne mutăm până nu vine preotul să facă sfeștania casei. Țin foarte mult la a fi în relație cu Dumnezeu la orice pas în viață. Fix în ziua în care am făcut sfeștania, în seara respectivă am și dormit în casa nouă și simțeam că Dumnezeu e cu noi și totul e cu binecuvântarea Lui”, a declarat artista.
Pentru băiețelul ei, și-a dorit o cameră cu norișori și ursuleți. „Așa am și făcut-o, iar la designul camerei am contribuit eu 100%, chiar dacă în restul casei am avut designer. Aici mi-am pus eu toate ideile și plăcerile”, a povestit Vlăduța.

Deși are camera lui, bebelușul doarme în camera cu părinții, de multe ori chiar în pat cu ei.

„Doarme în cameră cu noi, chiar în pat cu noi de multe ori, pentru că așa ne place! Dar în unele nopți de peste weekend, când eu sunt efectiv epuizată, atunci îl mutăm, ca să pot să mă odihnesc și eu. Vine doar de cele două ori pe noapte când trebuie să mănânce, iar în acele momente, dorm și eu, și el mâncând”, a declarat Vlăduța Lupău pentru sursa menționată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Cum a decorat Vlăduța Lupău camera băiețelului. Ea și familia s-au mutat în casă nouă […]

Back to top button