Lifestyle

Cum a ajuns chef Cătălin Scărlătescu în televiziune

Chef Cătălin Scărlătescu a povestit în podcast-ul lui Speak în ce împrejurări a ajuns să lucreze în televiziune. Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”. Anterior, el , Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au lucrat la PRO TV, la Master Chef.
Mona Segall a fost cea care l-a remarcat pe Scărlătescu, în perioada în care lucra la un restaurant din București.


„Aici doar Mona Segall poate să spună. M-a sunat cineva, atunci lucram ca bucătar-șef asistent, al doilea din ierarhie. Adică sub mine, la momentul respectiv, erau 45. (…) Lucram acolo și a sunat telefonul. Și mi-a spus: «Bună ziua, suntem de la Pro TV, am dori să facem o filmare pentru ceva». A venit Claudiu Oprea și a făcut filmarea. (…) Eu, între timp, avusesem o intervenție foarte frumoasă cu Diana Dumitrescu pe Acasă, am făcut o rețetă cu ea și am ajuns în platou și la un moment dat, prezentatoarea a zis: «Băi, dar cât vorbește, opriți-l». Le-o fi plăcut de mine, acolo.


Avusesem o intervenție la Paprika unde făcusem câteva rețete, eram rigid, drept. Lucram cu niște unguri și doar unul vorbea puțin românește. (…) Ne pusesem să citim de pe hârtie ceva despre noi. A fost circ și panaramă. Am scos 7 cuvinte, Bontea 6 și Dumitrescu 3.
Intro-urile erau pe prompter. Noi nu suntem actori. Și tot se chinuia echipa. Și la un moment dat, Mona a spus «Nu vă mai chinuți, ia dați-le o farfurie!». Și ne-au adus trei farfurii și când am început să le jurizăm…”
, a spus Cătălin Scărlătescu, în podcastul „La Fileu” moderat de Speak, după cum amintește cancan.ro.

Vezi și: Chef Florin Dumitrescu a dezvăluit ce trebuie să nu comandăm la restaurant


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare