Lifestyle

Cristina Bâtlan se recăsătorește

Cristina Bâtlan se recăsătorește.

Cristina Bâtlan, una dintre jurații emisiunii „Imperiul Leilor” de la Pro TV, a vorbit de curând despre planurile sale de viitor, dar și despre relația cu logodnicul său. Antreprenoarea a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că s-a logodit în secret în luna aprilie, când a primit inelul în Veneția, chiar de ziua sa de naștere. Cristina Bâtlan este fondatoarea „Musette”, dar și unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri din România. Aceasta a creat cel mai mare brand de încălțăminte românesc, pornind la drum alături de soțul său, Roberto Bâtlan. Cei doi însă au divorțat după o căsnicie de 26 ani. Cu toate că dacă mariajul lor s-a destrămat, aceștia continuă să fie prieteni și parteneri de afaceri.

Acum, aceasta consideră că viața ei în plan personal este perfectă, deoarece și-a regăsit liniștea și fericirea în brațele unui bărbat pe nume Petru, cu care s-a logodit.

Întrebată când va avea loc marele eveniment, antreprenoarea  a mărturisit că încă nu au stabilit o dată exactă, întrucât mai au câteva aspecte de evaluat până când vor deveni parteneri pe viață.

Deocamdată nu, trebuie să trecem de toată evaluarea aia legată de încredere ca să devenim parteneri pe viață. Deocamdată nu am stabilit”, a mărturisit Cristina Bâtlan pentru unica.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button