Lifestyle

COVID-19… Andreea Marin, surpriză neplăcută înainte de plecarea în vacanță

 

Andreea Marin avea planificat să plece în vacanță alături de iubitul ei, dar s-au trezit chiar în ziua plecării că zborul lor a fost anulat, ca măsură luată de autorități pe fondul pandemiei de COVID-19.

Astfel, cei doi au fost nevoiți să găsească urgent o soluție. Fosta prezentatoare tv a povestit pe rețelele de socializare cum au ajuns să aleagă o altă destinație de relaxare.

„O vacanță de neuitat în aceste vremuri tulburi părea o utopie. A și început cu stângul: chiar în ziua plecării, zborul a fost anulat și a trebuit rapid să găsim o altă soluție. Dar să pornim de la alegerea destinației. Nu a fost ușor să ne schimbăm obiceiul: Italia, țară pe care o iubesc, insula Capri care mi-a câștigat inima de ani buni. Dar vremurile te obligă, iată, să schimbi, să te adaptezi… Doream un tărâm cât mai apropiat de România, pentru că e mai prudent acum astfel.

În același timp, după oboseala acumulată serios în aceste luni în care munca pentru campania «Prețuiește Viața» s-a dovedit a fi cu mult peste munca oricum nebună cu care m-am obișnuit, aveam nevoie atât de aer curat și liniște, cât și de soarele care să compenseze timpul destul de lung petrecut în casă în pandemie. Așadar, dacă puteam îmbina mișcarea pe munte la aer proaspăt cu marea, ar fi fost ideal. Și am găsit soluția: Croația, primele zile pe munte, într-un peisaj ireal cu cascade, lacuri cu apă limpede, păsări și pești parcă din rai, cărări și urcuș în inima muntelui săpat de timp, de vânt și de ape – parcul din patrimoniul UNESCO @plitvicelakesnp e o comoară, pur și simplu.
Ce să vă spun de curățenie, disciplină, grijă extraordinară pentru sănătatea oaspeților, dar cu o discreție care îți alungă stresul impus de Covid…(…)”, este o parte din mesajul publicat de Andreea Marin pe contul de socializare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare