Lifestyle

COVID-19, Adda, acuzată că cerșește de la statul român

 

Adda a fost acuzată că cerșește de la statul român, după ce aceasta a susținut că artiștii ar trebui să primească sprijin în perioada pandemiei, având în vedere că au fost anulate toate evenimentele. 

Fosta concurentă de la „Asia Express” și-a strigat oful pe rețelele de socializare, spunând că în pandemie statul nu a ajutat absolut deloc artiștii. Mesajul nu a fost recepționat bine de toți urmăritorii, astfel că unii dintre ei au acuzat-o că cerșește.

Văzând mesajele acuzatoare, Adda a răbufnit și a mărturisit de ce simte că lumea din care ea face parte este nedreptățită de cei de la putere.

„Este ultima oară când mai «justific» situația asta! Nu este vorba doar de mine!!! Sau de alte nume din industrie!!! Este vorba de instrumentiști, sunetiști, actori, producători etc.. De oameni care cântă la nunți!!! Vorbim de mii de oameni care nu au mai avut nici un venit de aproape un an!!! De oameni cu familii la fel ca voi!!! Care trebuie să trăiască!!! Eu plătesc taxe la fel ca tine!!! Tu din taxele alea nu susții nici un artist!!! Există fonduri pentru evenimente culturale!!! Și banii ăia de acolo nu sunt de la voi! Deci 1 – nu se susții din taxe, 2 – muzica din youtube e gratis, 3 – nu plătești bilete la concerte și chiar dacă plătești- sunt prea puține evenimente pe bilete, deci nu poți să susții un artist așa, 4 – nu cumperi albume pentru că muzica e gratis în România!!! Când devenim mame – nu primim nici un ajutor!!!! Trebuie să cântăm până naștem, să ne întoarcem pe scenă imediat după ce am născut și să suportăm toate comentariile de genul — ești o mamă denaturată! Dar cu toate astea trebuie să livrăm în continuare muzică! Pentru că ce crezi? Nu există petrecere fără muzică, nuntă fără muzică, zi de naștere, până și acasă ascultați muzică, în dush, pe wc, la muncă, în mașină. Suntem mii de oameni care cerem respect pentru artă!!! Și tot ce primim sunt înjurături de la voi (…)”, a scris Adda, pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare