Lifestyle

Connect-R se retrage din muzică

Connect-R se retrage din muzică.

Connect-R, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, a fost invitat zilele trecute la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a anunțat când se va retrage din muzică. Cântărețul a venit cu o veste tristă pentru fani și a anunțat că în maximum doi ani se va retrage din muzică. El are în plan să mai urce pe scenă la câteva concerte mari, însă în rest își dorește să rămână în studio.

O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari.
Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”
, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.
Connect-R se retrage din muzică. Cântărețul a povestit că din cauza programului încărcat a avut probleme de sănătate. Anul trecut a făcut perfuzii în timp ce se deplasa către un concert. Connect-R nu mai poate sta foarte mult în mașină, astfel că de multe ori concertele în țară sunt dificile pentru el.
Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”, a mai spus artistul.

Foto: captură video

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button