Lifestyle

Connect-R s-a bătut cu Smiley pentru o femeie

Connect-R a dezvăluit într-un concert că s-a bătut cu Smiley pentru o femeie. În final, niciunul nu a rămas cu ea, după cum a precizat artistul. Connect-R a spus totul înainte de a cânta melodia „O cheamă Rita”.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga”, a spus Connect-R, în timp ce se afla pe scenă, potrivit cancan.ro.


Connect-R a fost căsătorit timp de cinci ani, cu Misha, mama fetiței lui. Divorțul a venit în 2018, în urma infidelității artistului. Recent, Connect-R a anunțat că își va lansa prima carte, care se numește „Din livada cu nuci”, unde va aborda și subiectul divorțului. El a început prin a dezvălui că fosta lui soție era obișnuită cu modelul tatălui ei, un bărbat priceput la toate, în schimb, artistul era opusul.
Mai mult, cântărețul recunoaște că i-a fost infidel în repetate rânduri.

„În vremea în care eu nu mă cunoșteam pe mine, când eram un dobitoc, m-a prins, m-a descoperit că aveam o altă relație. Și nu o dată, de câteva ori. Am înțeles-o perfect, am înțeles de ce a dat divorț. Ea a avut un cumul de stări, numeroasele mele trădări s-au tot adunat până într-o zi, când a luat decizia de a divorța.
Astăzi, în noua mea stare nu aș mai avea de gând să înșel, nici gând să mai beau, nici gând să mă mai droghez, nici gând să-mi trădez soția. Sunt alt om. De ce n-a zis acum, hai să mergem înainte? Te iert și continuăm. N-a zis pentru că este o femeie orgolioasă, mai cred că a fost rănită și că și-a pierdut încrederea în mine. Și a rămas cu trauma provocată de mine, n-a putut să treacă
”, a povestit cântărețul, citat de libertatea.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button