Lifestyle

Iuliana Pepene – în lacrimi la America Express / Ce i-a spus mama sa

Iuliana Pepene – în lacrimi la America Express.

Jurnalista din Brașov a participat la filmările America Express – Drumul Soarelui, care se va vedea în curând la Antena 1, mai exact din 21 octombrie.

Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 a făcut echipă la acest reality-show de succes cu Sonia Simionov, o ziaristă de investigații de la același trust media.

Iuliana Pepene – în lacrimi la America Express

Iuliana Pepene a fost surprinsă cu lacrimi pe față în episodul 6 din Jurnal de călătorie, semn că traseul de pe Drumul Soarelui a fost deosebit și greu. Se pare că au existat momente în care prezentatoarea de la Observator a clacat în America Express, așa cum s-a relatat pe site-ul Antenei 1.

„E mai greu decât credeam! Sunt obosită moartă!”, a precizat Iuliana Pepene, iar completarea Soniei Simionov este elocventă: „Să mai aud pe unul acasă când zice că-i regie!”, arătându-și vânătăile și loviturile de pe picioare.

„Ne spălăm cu apă rece de 3 zile. Știi câte grade au fost azi-noapte? Vreo 4!”, a adăugat concurenta.

„Ador adrenalina! Părinții mei sunt foarte protectivi și nu au fost deloc de acord atunci când au auzit de competiție. Mama mi-a zis că poate vin mai repede acasă”, a mai destăinuit Iuliana Pepene înainte de plecarea în marea aventură.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button