Lifestyle

Cine e iubitul prezentatoarei din Brașov de la Antena 1

Cine e iubitul prezentatoarei din Brașov de la Antena 1

Iuliana Pepene a fost surprinsă în week-end, de către paparazzi de la spynews.ro, în ipostaze tandre cu iubitul său. Cei doi s-au bucurat nespus de momentele petrecute împreună în centrul Bucureștiului.

Presa mondenă a relatat că iubitul Iulianei Pepene este Bogdan Petre Pop, un cântăreț cunoscut în România. Numele său de scenă este Peter Pop.

Prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1 s-a născut la Braşov, pe 26 aprilie 1991. Într-un interviu pentru stiridirecte.ro, ea a relatat că nu suportă compromisurile. Singurul făcut în viaţă este acela de a se muta la Bucureşti. Și nu regretă. S-a înscris la Intact Media Academy, iar până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1. Unul dintre profesori a fost chiar Dani Oţil.

Are o siluetă de invidiat, Iuliana Pepene detaliind în acest sens: „Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă”.

Cine e iubitul prezentatoarei din Brașov de la Antena 1


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] din 2019. De atunci, jurnalista a fost văzută în compania mai multor bărbați, între care Peter Pop, cântăreț și partener al Lorei, în piesa „Singur în doi”. Dar și Radu Ciucă, asistentul […]

Back to top button