Lifestyle

Celine Dion și-a anulat toate concertele, din cauza problemelor medicale grave

Celine Dion și-a anulat toate concertele, din cauza problemelor medicale grave, potrivit presei internaționale.

„Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și mi-a fost foarte greu să trăiesc cu aceste provocări și să vorbesc despre tot ceea ce se întâmplă în viața mea. Recent, am fost diagnosticată cu un sindrom neurologic foarte rar, care afectează un om la un milion”, a mărturisit Celine Dion. Aceasta este cauza spasmelor pe care le-a avut în ultima perioadă.

Sindromul Persoanei Rigide sau Sindromul Persoanei Înțepenite provoacă rigiditate și spasme la nivelul corpului și al membrelor. Mușchii picioarelor încep să devină rigizi și sunt urmați de alți mușchi, precum cei ai brațelor și ai feței.

Celine Dion și-a anulat concertele…

„Tot ce știu eu să fac este să cânt. Este ceea ce am făcut toată viața mea și ceea ce îmi place cel mai mult să fac”, a mai mărturisit Celine Dion.

Artista a menționat că nu va fi putea relua turneul din Europa nici în luna februarie a anului viitor.

„A fost o luptă”, a mai spus Celine Dion, în vârstă de 54 de ani. Ea speră că tratamentul prescris de medici va avea efecte și va putea să-și recapete sănătatea.

Sindromul Persoanei Rigide este o tulburare neurologică extrem de rară, cu caracteristicile unei boli autoimune. Se caracterizează și printr-o sensibilitate crescută la stimuli exteriori, precum zgomotul, atingerile sau suferințele cu impact emoțional. Acestea pot declanșa, la rândul lor, spasme musculare puternice, potrivit click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Ce hidoasa a ajuns gerontofila asta. Si, sa nu uitam, cateaua voia ca la spectacolele sale sa participe numai injectati. No, aia care-i mergeau la spectacole, injectati fiind, ii vor calca pe urme. Ei au vrut dozele, nu au fost… Citeşte mai mult »

Back to top button