Lifestyle

Ce-și dorește Andreea Perju de la un bărbat

Andreea Perju pare că și-a revenit după divorțul de Cristi Donciu, cu care a avut o relație de 13 ani. Actrița a vorbit despre o eventuală nouă relație.

„Încerc să îmi găsesc un echilibru. Viața mea nu este numai roz, poate așa pare din exterior, dar nu e chiar așa. Am învățat că este important să fiu recunoscătoare în viață și să mă bucur de lucrurile bune care mi se întâmplă. Sunt într-o reconectare cu mine și mă bucur de ceea ce mi se întâmplă! Sufletul meu este foarte fericit în acest moment. Am acasă două fetițe superbe, doi motani, la fel. Însă nu aș spune niciodată nu, dacă ar apărea cineva care să fie pe sufletul meu. Când va fi să apară o să apară, deocamdată nu face parte din lucrurile prioritare în acest moment”, a declarat Andreea Perju pentru click.ro..

Și-ar dori lângă ea un bărbat care să îi împărtășească sentimentele și dorințele.

„Cred că pe lângă faptul că sunt importante sentimentele, pe lângă asta, în momentul de față într-o relație serioasă mi se par importante comunicarea, respectul, încrederea, susținerea reciprocă. Nu mai cred în asta cu relația merge de la sine, nu cred în asta! O relație trebuie să și-o dorească ambii parteneri și să construiască cărămidă cu cărămidă, e ca la casă! E important ca omul care va apărea în viața mea să aibă aceleași nevoi și principii ca mine, care sunt normale în orice relație!”, a spus Andreea Perju.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Curiosul
4 luni în urmă

Cine nevoia e și Perju asta? Ce a făcut pentru Brașov? Nu mai aveți despre ce scrie?

Back to top button