Lifestyle

Ce se întâmplă între Lidia Buble și Răzvan Simion?!

  • buble 3_279675.png
  • buble_279676.png
 

Relația cântăreței Lidia Buble cu prezentatorul TV Răzvan Simion este în centrul atenției presei tabloide, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. Artista nu doar că infirmă, indirect, separarea de prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ci a și făcut dezvăluirea că ar putea să devină părinți. 

Chiar cântăreața a dat detalii incendiare despre acest subiect, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Blonda spune că în relația lor nu există nicio problemă, dar și că nu ar fi exclus ca cei doi să devină părinți.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze?! Culmea, eu și Răzvan nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam «auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers?!» Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, a spus Lidia Buble.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button