Lifestyle

Ce produse folosește Sore, după ce s-a luptat cu acnee severă

Sore (34 de ani) s-a confruntat de-a lungul anilor cu o acnee severă, de care a reușit să scape cu mari eforturi. Artista a dezvăluit la ce alimente a renunțat și ce produse folosește.


„Sunt trei substanțe mari și late pe care toate fetele care au probleme cu tenul trebuie să le identifice, să înțeleagă la ce anume folosesc acele combinații și să adapteze totul la tenul lor. Noi nu suntem la fel, nici tenul nostru nu răspunde la fel. Pentru ten, fac ce fac de ani de zile, mențin aceste substanțe și sunt atentă la ce mănânc. Dacă mănânc o ciocolată cu lactate sau ceva picant, atunci sigur mă aștept să-mi apară un coș”, a spus artista într-un interviu pentru Unica.


Sore se bazează pe retinol, acid glicolic și acid salicilic pentru un ten frumos. În schimb, evită cremele pe bază de acid hialuronic, considerând că acestea agravează acneea. De asemenea, ea recomandă utilizarea unui produs cu factor de protecție solară.


„Cele trei descoperite de mine: Retinol, acid glicolic și acid salicilic. Sunt cei trei prieteni cu care mergem în viață. Apoi, pentru echilibrarea tenului și ph-ului cremă hidratantă fără acid hialuronic, căci pentru un ten acneic acidul hialuronic nu face decât să arunce coșurile în față, să faciliteze apariția lor. Acesta a fost primul pas, să elimin orice cu acid hialuronic. Sunt foarte multe creme hidratante fără parfum. SPF-ul e foarte important la fel, deoarece retinolul și acidul salicilic au tendința de a reacționa la pete”, a mai spus artista.
Sore a subliniat că a fost nevoită să facă multe schimbări și în alimentație, descoperind că problemele de ten erau cauzate în mare parte de produsele lactate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button