Lifestyle

Carla’s Dreams, acuzat că a urcat drogat pe scenă – video / „Avem toți uneori perioade mai complicate, cu…”

Carla’s Dreams a fost acuzat pe rețelele de socializare că s-a urcat drogat pe scenă, la un concert susținut, recent, în Craiova. Artistul neagă acuzațiile, susținând doar că „Avem toți uneori perioade mai complicate, cu manifestări diverse”.

Un internaut a postat pe TikTok o filmare cu solistul trupei Carla’s Dreams clătinându-se pe picioare și având un comportament bizar, în concertul menționat. Imaginile au stârnit reacții din partea fanilor.
În timp ce interpreta piesa „Imperfect”, solistul din Republica Moldova și-a suflat nasul și părea că mai are puțin și cade din picioare pe scenă, tremurând din toate încheieturile. Spectatorii au presupus, după comportamentul ciudat al artistului, că acesta ar putea fi sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise.

@betokennedy #foryou #foryoupage #fy #carlasdreams ♬ sunet original – 💎👑BeTo👑💎


„Carla’s Dreams spart de drogat la concert în Craiova”, a scris un internaut.
Printre cei care au redistribuit videoclipul în mediul online s-a numărat chiar și expertul antidrog Cătălin Țone, care a întărit și el printr-un comentariu ipoteza inițială că artistul ar fi consumat substanțe interzise, potrivit click.ro.
„Emoție, efervescență, expresivitate, talent, prospețime… Carla’s Dreams, Craiova. Aceștia sunt idolii copiilor noștri!”, a scris el pe Facebook.


Artistul a negat, însă, vehement că ar fi consumat substanțe interzise.
„Avem toți uneori perioade mai complicate, cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carla’s Dreams nu utilizează substanțe interzise”, a transmis artistul, la Realitatea Plus.
Recent, un alt artist din Republica Moldova, Dan Bălan, a fost și el surprins bolborosind și clătinându-se pe scenă. Atunci fanii l-au acuzat pe fostul solist de la trupa O-Zone că ar fi cântat după ce consumase alcool în exces.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button