Cancan

Oana Radu, fluctuații semnificative de greutate! Cât cântărește acum, după ce pierduse iar lupta cu kilograme?! (VEZI FOTO)

  • oana radu 3_274518.jpg
  • oana radu_274517.jpg
 

Instabilitatea emoțională s-a reflectat și la nivelul siluetei cântăreței Oana Radu, care trece prin fluctuații de greutate. Artista slăbise uimitor, ajungând la 57 de kilograme, dar, după o perioadă în care afișa o siluetă de invidiat, ea s-a îngrășat înapoi până la 104 kilograme.

De câteva săptămâni, artista a început să dea iar jos kilogramele în exces.

Oana Radu a slăbit 30 de kilograme în ultimele 50 de zile și are 74 de kilograme, însă vrea să continue.

„Când cred că nu poți să o faci, fă-o de două ori și fă poze!! După ce în 2014 am slăbit peste 65 de kg, m-am îngrășat iarăși !Am slăbit 30 de kg în 50 de zile, de la 104 kg la 75 de kg!”, a scris cântăreața, pe Facebook, adăugând fotografii comparative (vezi foto 3).

„De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile. Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog (…). Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a detaliat Oana Radu, pe blogul ei, conform libertatea.ro.

„Slăbisem până la 57 de kilograme și m-am reîngrășat. După cum știe toată lumea, trec prin cea mai dificilă perioadă a vieții mele, dar încă nu am putere să vă povestesc mai multe”, a spus Oana, făcând referire la pierderea iubitului ei, la începutul lui septembrie.

Tânărul a murit pe patul de spital, după trei săptămâni de stat comă. El a fost incendiat, fără motiv, de un vecin, în scara unui bloc din Craiova, suferind arsuri pe 75% din suprafața corporală. Alin a fost în comă indusă, din cauza rănilor grave.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button