Cancan

Cu ce se mai ocupă Cosmina Păsărin, fosta iubită a brașoveanului George Vintilă?!

 

Cosmina Păsărin, care a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, când a participat la emisiunea „Vara Ispitelor”, de la PRO TV, este o prezență tot mai rară pe micile ecrane, dar nu a renunțat complet la viața mondenă, așa că mai poate fi văzută pe la petreceri.

Fosta iubită a brașoveanului George Vintilă, a făcut cursuri pentru a deveni organizator de nunți. Potrivit libertatea.ro, ea a lăsat viața personală pe locul doi și mărturisește că vrea să se concentreze doar pe carieră, în următoarea perioadă.

„Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine. Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora”, a declarat Cosmina Păsărin, la Antena Stars. Ea a povestit că a făcut cursuri „de wedding planner”.

„Mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor. Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea. Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele”, a mai declarat Cosmina Păsărin.

Ea și George Vintilă s-au iubit în urmă cu aproape 12 ani, iar în urmă cu doi ani, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV, după cum amintește libertatea.ro.

„Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat DJ-ul brașovean, atunci, pentru Libertatea. De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Cosmina a glumit, spunând că așteaptă ca George să o ceară de soție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button