Cancan

Andreea Tonciu, probleme din cauza sânilor

 

Andreea Tonciu şi-a dorit să aibă un bust generos, motiv pentru care a apelat la chirurgia plastică, dar acum are probleme de sănătate din cauza sânilor mari. Fosta asistentă TV a mărturisit că are dureri de spate din cauza sânilor.

„Am probleme, mă doare foarte tare spatele, probabil am sânii prea mari și mă doare spatele rău de tot și am venit să mă fac bine. Am venit să văd despre ce este vorba, de ce am durerile astea, pe care nu le-am avut în viața mea. Fac sală foarte multă, corpul meu nu a fost obișnuit cu sala, că nu am făcut sală în viața mea. Acasă, în afară de mâncare și ordine, nu fac altceva. Am o doamnă care îmi face curățenie generală. O viață am, trebuie să-mi fac și eu toate plăcerile. O să-i spun și soțului meu să vină aici (n.r.: la masaj), ca să se relaxeze și el”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit Wowbiz.

Andreea Tonciu declara, din vară, că vrea să slăbească și să revină în televiziune.
„Sunt pusă pe treabă anul ăsta, am şi spus, anul 2019 vreau să fie anul meu. Vreau să am o piele foarte tonifiată şi foarte lucrată. Am slăbit 5 kilograme în două săptămâni”, a spus atunci Andreea Tonciu.

foto – internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button