Cancan

Concurent CIUDAT la „Chefi la cuţite”… Sorin Bontea: „E psihopat” (FOTO)

  • concurentchefilacutite.jpg
 

Antena 1 a stârnit numeroase reacţii negative pe internet, după ce a difuzat în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuţite” povestea unui concurent care a mărturisit că ucide şi arde animale, din plăcere.

„Decizia editorială dificilă de a difuza «necenzurat» povestea concurentului Vasile Cvasnei a fost un demers strict jurnalistic, făcut cu prudenţă şi pentru a atrage atenţia asupra unor probleme care sunt considerate a fi de interes public justificat şi care au fost descoperite şocant, într-un context paşnic, de divertisment, respectiv într-un show culinar. Dezvăluirile pe care concurentul le-a făcut în faţa camerelor cu privire la actele de cruzime am considerat că nu puteau fi trecute cu vederea, iar faptele despre care a povestit au fost aspru sancţionate în cadrul emisiunii de către cei trei chefi, care au refuzat chiar să mai jurizeze preparatul, în urma dezvăluirilor făcute de concurent. Ca urmare a reacţiilor provocate, pentru care ne exprimăm regretul, acest moment va fi eliminat din emisiune, atât la redifuzarea acesteia, cât şi în online”, au transmis oficialii Antena 1 pentru Adevărul.

Vasile Cvasnei, un bucătar din Republica Moldova, a povestit că a crescut câini de vânătoare pentru a-l ajuta în timpul partidelor. „Dacă prindeau o pisică, le dădeam voie să se joace cu ea. Fiind foarte enervat pe ele, pentru că erau foarte multe şi intrau în gospodăria noastră şi stricau tot ce era pe acolo, le trăgeam o mamă de bătaie, după asta le scoteam în afara ogrăzii şi le jupuiam şi mă uitam ce au mâncat, ce nu au mâncat, şi le dădeam foc apoi. Făceam asta ca să nu polueze aerul, pentru că pisica face un miros neplăcut. În timp ce le ardeam, era un singur miros neplăcut, de carne coaptă”, a declarat individul.

După ce Cvasnei a părăsit platoul de filmare, chef Sorin Bontea a declarat, în emisiune, că tânărul este „psihopat”, fiind aprobat de ceilalţi doi juraţi, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button