Lifestyle

Brașoveanul Adi Nartea a fost un profesor… magnet

Brașoveanul Adi Nartea a fost un profesor magnet pentru elevele sale. În fapt, după cum a povestit chiar actorul, nicio elevă nu lipsea de la orele sale de sport.

Adi Nartea a devenit cunoscut la nivel național după ce a jucat în serialul „Vlad”, de la Pro TV. Însă, el este absolvent al facultății de educație fizică și sport, iar o perioadă a fost profesor.

A fost profesor… magnet

„Eu am fost mai mult în practică la facultate, aveam ore când predam la licee, mai mult la liceul pedagogic din Brașov. Unde predam eu și colegii mei erau destule fete, iar șefa de catedră spunea că, atunci când veneam noi, toate fetele erau prezente, nu lipsea una. În rest am fost profesor de squash foarte mult și am exersat tot ce am învățat în facultate. Eu sunt licențiat în educație fizică și sport, deci pot preda bazele multor sporturi”, a explicat Adi Nartea, într-un interviu pentru fanatik.ro.

Până să devină actor, el a făcut și modelling. „M-a văzut Catinca Roman și de atunci a început modellingul. Mergeam la castinguri pentru reclame. Eu, având o față comercială de la mama-natură, am luat foarte multe reclame, făceam mereu naveta. Toți regizorii cu care lucram îmi spuneau să mă apuc de actorie. Eram deja la a doua facultate și nu m-am mai putut duce și la UNATC, dar am făcut toate cursurile care se puteau face pe lângă. Țin minte că stăteam în spate, la UNATC, și furam meserie de la ceilalți”, a declarat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button