Lifestyle

Brașoveanca Dana Nălbaru, probleme de sănătate în Irlanda… De ce nu s-a putut muta definitiv acolo

  • dananalbaru_2.png
 

Dana Nălbaru și soțul ei, Dragoș Bucur, au locuit o perioadă în Irlanda, cu gândul de a se muta poate definitiv acolo, dar niște probleme cu care s-a confruntat brașoveanca i-a forțat să revină în România. Prezentatorul de la PRO TV a mărturisit într-un interviu pentru VIVA! prin ce a trecut fosta cântăreață din trupa HI-Q, originară din Brașov.

„Irlanda este o țară superbă, dar a fost un coșmar pentru Dana din cauza alergiei declanșate de fân, deci nu ne vom muta niciodată acolo”, a povestit actorul.
Dragoș Bucur și-a dorit, la un moment dat, să se mute cu familia în Danemarca, după cum a mărturisit în interviu. „Există o relaxare a danezilor pe care am văzut-o în puține locuri, și asta ne-a plăcut foarte mult amândurora. Și, în plus, sunt campinguri cu niște condiții extraordinare la fiecare câteva zeci de kilometri, iar asta contează!”, a explicat Dragoș Bucur.

Revenind în România, Dragoș Bucur și Dana Nălbaru și-am împlinit visul de a avea o casă mai aproape de natură. În plus, brașoveanca și-a deschis de câteva luni o afacere în București și se mândrește cu preparatele dulci care ies chiar din mâinile ei. E și antreprenor, dar și cofetar.

VEZI ȘI:

Brașoveanca Dana Nălbaru are restaurant / „Pandemia a îngreunat un pic lucrurile, dar…”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button