Lifestyle

BRAŞOV. Ştefan Bănică, în concert la Sala Sporturilor

 

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în opt orașe din țară. Brașovenii vor avea parte de un concert incendiar cu Ștefan Bănică și invitații săi în 24 noiembrie, la Sala Sporturilor D.P. Colibași!

Organizatorii promit o atmosferă unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică, caracterizat de emoție, energie și bucurie. Fanii vor asculta live hiturile artistului, fredonate de public de fiecare dată, dar și noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi „Când nu vezi”, „Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a lui Ștefan Bănică alaturi de Cabron, hitul „La masa mea”.  

„Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic și irepetabil. Energia pe care o primești de la public, în concertele live, nu o simți niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare. Printre piesele pe care toată lumea așteptă să le audă în concerte, vor fi și unele noi, care vor apărea la începutul anului viitor pe un nou album”, a declarat Ștefan Bănică. 

Pentru spectacolul din Braşov, biletele se găsesc la Librăria Șt.O. Iosif, la Sala Patria și online. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 80 sau 50 de lei.

Despre artist…

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică  este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, nenumărate premii și distincții completează un palmares artistic impresionant. Cu un public foarte variat, care cuprinde mai multe generații – de la copii, pana la tineri, părinți si bunici – Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button