Lifestyle

Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni

Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni. Ea a suferit ruptură de menisc de două ori în jumătate de an. Ultima intervenție a suferit-o în urmă cu două săptămâni. De atunci, dansatoarea umblă în cârje.


„M-am operat de două ori pe același menisc. Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație și se spune că ai o problemă în a înainta într-o anumită problemă și te blochezi. Ai niște blocaje”, a declarat Oana Ioniță, pentru viva.ro.

„Nu a fost o coincidență să mă operez de două ori. Lucrurile nu se întâmplă în viață din senin, ci se întâmplă cu un motiv anume. La prima operație, s-au intensificat niște probleme mai vechi, pe care le-am avut din cauza sportului pe care îl practic de atâția ani. M-am apucat să fac niște mișcări mai dificile pe genunchi, pe care le făceam înainte, la 20 de ani. Dar pe atunci nu se întâmpla nimic, iar acum m-am accidentat”, a mai declarat Oana Ioniță.


„Doctorii au hotărât că ar fi mai bine să facă operație cu fibrină, o intervenție care a presupus operație pe menisc, la care recuperarea a durat vreo 6 luni de zile. După această recuperare, care a fost foarte îndelungată, m-am accidentat dintr-o prostie. Am alunecat lângă mașină, pe zăpadă, și am reușit să îmi rup meniscul definitiv și atunci chiar a trebuit să mă operez”, a explicat Oana.

Vezi și: Sylvia, probleme de sănătate grave: „Am fost într-un fel de semi-comă”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button