Lifestyle

Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor ei după 13 ani de mariaj

Andreea Perju s-a despărțit de tatăl celor două fetițe ale ei după 13 ani de mariaj. Despărțirea vine după o perioadă în care cei doi au încercat în fel și chip să-și salveze căsnicia, potrivit actriței. „Am făcut tot ce se putea”, a spus Andreea. Ea a făcut anunțul despărțirii în cadrul emisiunii „La Măruță”.


Creșterea celor două fiice și stresul de la muncă au afectat-o foarte mult, având de suferit și mariajul.
Cei doi soți au mai făcut față problemelor din cuplu. Astfel au ajuns la despărțire. „Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers’, a declarat Andreea Perju la Pro TV. Actrița nu doar s-a despărțit de tatăl fetițelor ei. Cele trei s-au și mutat în casă nouă, ceea ce-și doreau intens.


„Viața mea, ca oricare altă viață, e un cumul de întâmplări, trăiri, sentimente și dorințe. Pe unele le împărtășesc cu voi, pe altele le țin pentru mine și cei apropiați. Dar să revenim la dorințe. Mereu am visat să am o casă. O casă a mea unde să mă simt acasă și, probabil, le-am transmis și fetițelor acest vis, că dorințele lor au început să se îndrepte spre asta. N-o să mint, de ani de zile tot strâng, și strâng și iar strâng”, a declarat Andreea Perju, în cadrul emisiunii La Măruță, conform viva.ro.

Foto – Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Andreea Perju s-a despărțit de tatăl fetițelor ei după 13 ani de mariaj […]

Back to top button