Lifestyle

Andreea Bălan, reclamată la Protecția Animalelor

  • andreeabalan_5.png

Andreea Bălan a fost reclamată de fostul soț, George Burcea, la Protecția Animalelor, fiind acuzată că l-a neglijat grav pe cățelul lor.

El a postat mai multe imagini în care cățelul, un labrador de 7 ani, apare cu răni deschise pe tot corpul. 

Andreea Bălan se apără, susținând că animalul ar avea, de fapt, o dermatită care i-a cauzat rănile respective. De asemenea, cântăreața a explicat că Jack nu a fost nicidecum neglijat, fiind dus periodic la veterinar, pentru tratament. Boala lui ar fi apărut în urmă cu şase luni.

Haideți să lămurim niște inepțiiJack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului.
Totodată, când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie «dislocat» deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult. Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri… neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului”, a declarat Andreea Bălan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button