Lifestyle

Andre Rieu – nou record în România

Andre Rieu – nou record în România

Celebrul artist va susține patru concerte consecutive pe scena BT-Arena din Cluj-Napoca. Acestea vor avea loc în 1, 2, 3 și 4 martie 2023.

Concertele maestrului Andre Rieu în România manifestă o atracție deosebită pentru publicul din țara noastră și atrag, de asemenea, turiști veniți din toate colțurile lumii. La numai o lună de zile de la punerea biletelor în vânzare pentru cea de-a treia reprezentație a concertului din Cluj, celebrul artist stabilește un nou record pe piața concertelor din țara noastră. Anunță că va susține 4 concerte consecutive, au informat organizatorii.

Andre Rieu va fi însoțit la Cluj de cei 60 de muzicieni ai Johann Strauss Orchestra.

Biletele vor fi disponibile începând de joi, 8 decembrie, ora 11.00. Vor putea fi achiziționate exclusiv din rețeaua Eventim.ro.

Andre Rieu – nou record în România


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] care nu doresc să piardă șansa de a lua parte la spectacolele maestrului Andre Rieu își pot achiziționa biletele disponibile în rețeaua […]

Back to top button