Sport

Dan Petrescu regretă un atacant brașovean

Dan Petrescu regretă un atacant brașovean

CFR Cluj a câștigat, cu emoții, restanța cu FC Hermannstadt, scor 3-2. Meciul a contat pentru etapa a 6-a a Superligii de fotbal din România.

La echipa sibiană, atacantul brașovean Daniel Paraschiv a făcut un nou meci excelent. A marcat un gol și a dat o pasă decisivă în disputa cu campioana României. Astfel, a ajuns la 9 goluri înscrise în acest sezon în primul eșalon. Este al 2-lea golgheter al României, după Andrea Compagno (FCSB), care are 12 reușite. Însă, pentru italian, multe dintre acestea au fost din lovituri de la 11 metri.

Daniel Paraschiv a debutat, recent, și în echipa națională de fotbal. A și înscris la debut în victoria cu 5-0 obținută, la Chișinău, în fața Republicii Moldova – DETALII, AICI.

Pe site-urile de specialitate, fotbalistul născut în Brașov acum 23 de ani este evaluat la 600.000 de euro. Probabil, se va transfera în această pauză de iarnă de la FC Hermannstadt, având oferte din străinătate. Dar, și CFR Cluj ar fi o variantă.

Dan Petrescu regretă un atacant brașovean | MyTex.ro
Dan Petrescu regretă un atacant brașovean 4

La finalul disputei de aseară, Dan Petrescu, antrenorul grupării din „Gruia”, a declarat: „Îl regret pe Paraschiv. Nu pleca de aici; dacă îl vedeam, nu îl lăsam. E cel mai bun atacant român. Nu zic doar așa, le-am zis și jucătorilor mei”.

Explicația lui Cristi Balaj

Și Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit, tot la Digi Sport, despre Daniel Paraschiv: „Nu am controlat bine situația lui Paraschiv. Eu abia veneam la club atunci. Paraschiv a cerut să plece și a fost lăsat la Hermannstadt. Probabil că, dacă rămânea, nu avea același număr de jocuri și de goluri. E un atacant foarte bun. Petrescu nu are nici o vină că a plecat el. Nu înseamnă că nu există posibilitatea să ajungă înapoi la CFR și să evolueze în cupele europene, dacă își va dori în viitor. Din iarnă va reveni și Debeljuh. Îi avem și pe Janga, Malele, Yeboah și Buș, într-o ordine aleatorie”.

Dan Petrescu regretă un atacant brașovean

Într-o altă partidă restanță din Superliga, Universitatea Craiova a remizat, în deplasare, 1-1, cu Chindia Târgoviște.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare