Lifestyle

Andre Rieu – încă un concert la Cluj

Andre Rieu – încă un concert la Cluj

Celebrul artist olandez va susține un al 5-lea concert la BT-Arena, în data de 28 februarie 2023, de la ora 19.30. Asta după ce biletele la celelalte spectacole ale sale (1-4 martie) s-au vândut într-un timp record.

Persoanele care nu doresc să piardă șansa de a lua parte la spectacolele maestrului Andre Rieu își pot achiziționa biletele disponibile în rețeaua Eventim.ro.

Concertele susținute de Andre Rieu și Johan Strauss Orchestra la Cluj fac parte din cadrul turneului mondial al anului 2023.

Concertele romantice și vesele susținute de Andre Rieu includ compoziții de muzică clasică, valsuri, muzică de film și operă. Dar și melodii pop care au cucerit publicul din întreaga lume.

Videoclipurile lui Andre Rieu pe YouTube depășesc cu mult 1 miliard de vizualizări. Aproape 9 milioane de fani din întreaga lume îl urmăresc pe Facebook. Între cele 40 de milioane de albume vândute, cel mai recent album, lansat în 2022, intitulat „Happy Together”, i-a adus din nou succesul. Acesta se află în primele 10 poziții ale topurilor internaționale.

În 2015, artistul olandez a susținut 7 concerte sold-out în Piața Constituției. La București a fost aplaudat de peste 85.000 de spectatori. A scris o pagină importantă în istoria concertelor din România, fiind catalogat „cel mai amplu eveniment concertistic al anului 2015”.

La un an distanță, Rieu a susținut alte două concerte sold-out în aceeași locație, cu peste 25.000 de spectatori, iar în 2019, cu puțin timp înainte de pandemie, publicul din Cluj-Napoca a luat cu asalt BT Arena.

„Andre Rieu nu este doar pentru o seară, ci pentru o viață întreagă!”, au precizat organizatorii evenimentului de la Cluj.

Andre Rieu – încă un concert la Cluj


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button