Lifestyle

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, fiind în proces de divorț

Anca Neacșu s-a mutat în casă nouă, fiind în proces de divorț. „Asta da, m-am mutat în casă nouă. Statutul încă nu l-am schimbat. Aștept. Sunt în divorț, încă nu s-a încheiat. Viață nouă, casă nouă, statut nou”, a declarat Anca, pentru viva.ro.

Artista din trupa ASIA nu se gândește la o nouă relație. „Nici nu mai vreau să mai aud. În momentul acesta nu mai vreau să mai aud. Eu, care altădată le încurajam pe alte femei «Haideți, că sunteți tinere și frumoase». Momentan, nici nu mai vreau să aud. Cel puțin în perioada asta nici nu vreau să aud, mai ales că nici nu mi-am încheiat situația. Și ar fi penibil din partea mea”, a mai spus aceasta.
În 2012, cântăreața s-a căsătorit cu Serkan Yaman, iar timp de șase ani a locuit în Turcia. Apoi s-au mutat în România și au început să facă „naveta” în Turcia, de unde este soțul ei. Anul trecut, după 10 ani de relație, blonda a anunțat despărțirea de Serkan Yaman.
„Nu mai locuim împreună de câteva luni. (…) Am făcut (n.r. multe sacrificii). Mă gândesc că… părinții sunt cei care suferă, eu sunt ok, chiar mi-am revenit. După 2-3 luni, după ce ne-a părut rău și mie și lui, mi-am revenit”, a spus artista, cu ochii în lacrimi, la acea vreme. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în Turcia. El era căsătorit și avea un copil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button