Lifestyle

Sora Deliei Matache a divorțat și s-a mutat cu noul iubit

Sora Deliei Matache, Oana, a divorțat și are iubit, cu care s-a și mutat. Oana Matache a confirmat divorțul de Răzvan Miheț (foto 2), cu care are doi copii, o fată și un băiat.
Recent, în presă au apărut primele imagini cu sora artistei și cu actualul iubit, însă ea nu a vrut să ofere detalii atunci. Apoi sora Deliei a confirmat divorțul și noua relație – cu Radu, pe care l-a cunoscut la niște filmări (foto 1). Amândoi au făcut un live pe internet.


„Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața «Vreau să mă mut cu doi copii singură». Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr. Suntem oameni normali. Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Este o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii și nu e nicio piedică este atât de simplu în cazul nostru. Am mai auzit chestia asta «cum să divorțezi, din moment ce nu te bate?», toxicitatea poate veni din multe părți. Nici nu trebuie să ajungi să nu te mai înțelegi pentru că atunci deja e târziu. Înseamnă că este un stres acolo și nu e bine pentru copii să stea în stres și să vadă o dinamică proastă între părinți. Poate pur și simplu îți dai seama că viața ta nu arată așa cum vrei și lângă persoana respectivă nu are cum să ajungă acolo”, a explicat Oana, citată de libertatea.ro.


„Mentalitatea celor mulți este că o femeie cu doi copii care divorțat este ultimul om… Și-a lăsat bărbatul ca să se ducă cu alții. Nici măcar nu este vorba despre asta. V-ați gândit că poate niciunul nu era fericit în chestia asta și e vorba de doi oameni care și-au dat seama că nu mai merge și a fost o decizie de comun acord? (…) Toată lumea este ok și se înțelege”, a declarat și Radu în live-ul făcut alături de Oana, de pe Twitch.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
1 an în urmă

Asa ceva…e foarte “tare” ! Imi”place” stirile astea,”e” nemaipomenite!

1 an în urmă

[…] Neacșu s-a mutat în casă nouă, fiind în proces de divorț. „Asta da, m-am mutat în casă nouă. Statutul încă nu l-am schimbat. Aștept. Sunt în […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare