Lifestyle

Anamaria Prodan: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Anamaria Prodan șochează cu fiecare apariție. Preocupată intens de organizarea galei de box care va avea loc la Craiova, pe 17 mai, sexy-impresara a explicat că succesul acestui parteneriat pe care l-a pus pe picioare alături de Ronald Gavril are succes și datorită iubirii pe care o trăiesc în viața lor particulară.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a recunoscut că forma fizică incredibilă pe care o are la cei 51 de ani i se datorează jumătății ei în vârstă de 37 de ani. Pugilistul Ronald Gavril este cel care îi dă forță, îi împărtășește tainele sportului în care s-au implicat serios și pe care își doresc să-l ridice și în România la nivelul la care era, de exemplu, pe vremea lui Leonard Doroftei.

Anamaria Prodan: „Acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr!”

Invitată în emisiunea „Monden Alert”, de la Metropola TV, Anamaria Prodan a declarat: „Am un om minunat alături de mine care mă învață secundă de secundă cum să fac ca să ajung numărul 1 în box. Trebuie să-i mulțumesc iubitului meu, acesta este avantajul să ai un iubit mai tânăr. În plus, povestea noastră de iubire înseamnă în primul rând respect și să știi că nu poate rezista vreo poveste de dragoste fără încredere și respect. Dacă nu ai respect, nu există dragoste. Nu există să ne batem, să ne înjurăm și să spunem că ne iubim, nu există. Nu există iubire cu scandal și țipete. Respectul înseamnă că cei doi parteneri se susțin, se înțeleg, se ajută, comunică. A, că-n orice relație, doar suntem oameni, mai intervin discuții, este altceva, se întâmplă, dar asta nu înseamnă că trebuie să se anuleze respectul”.

Așadar, Laurențiu Reghecampf chiar este istorie pentru Prodancă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button