Lifestyle

America Express – informații despre noua ediție

America Express – informații despre noua ediție.

Producătorii reality-show-ului difuzat de Antena 1 pregătesc, deja, noua ediție. Așa cum au relatat Mona Segall și Robert Lionte în podcast-ul lui Mihai Morar, aceasta va avea loc, cel mai probabil, în Columbia (sudul țării – partea spre Bolivia), Ecuador și Argentina.

Prima ediție a emisiunii America Express – „Drumul Aurului” s-a filmat în Mexic, Guatemala și Columbia. Antena 1 urmează să difuzeze finala, în concurs aflându-se 4 echipaje: Cătălin Bordea – Nelu Cortea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, chef Florin Scărlătescu și iubita sa Doina Teodoru și frații Jean și Dinu Gavril.

America Express – informații despre noua ediție

Producătoarea Mona Seagall a susținut, conform sursei citate, că securitatea este extrem de importantă în timpul reality-show-ului America Express.

Ea a dat și un exemplu elocvent din prima ediție: „Am ajuns cu Irina înainte să vină concurenții. În mașina Irinei (Irina Fodor – prezentatoarea – n.r.) era cineva de la securitate, înarmat. Acea persoană ne-a spus «în momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați». Ne-au băgat în curte, nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo. El văzuse pe cineva care-i făcea poze Irinei pe ascuns. E zona din care se răpesc cele mai multe fete, pentru că e la granița cu alt stat”.

De asemenea, Mona Seagall a relatat: „Slavă Domnului că nu află nimeni cine câștigă America Express. Tot cast-ul semnează niște contracte. Și echipa, de asemenea. Sperăm să nu se afle până la sfârșit, deși există tot felul de site-uri care încearcă să saboteze acest lucru. Nu știm de ce, cui folosește și pentru ce. De cele mai multe ori sunt fake news-uri. Câteodată o nimeresc. Acum depinde de cei care se uită. Dacă cred, dacă nu cred, dacă le convine sau nu acest rezultat. Nici mama mea nu știe, nimeni din familie nu știe câștigătorul. Nu vrem să le răpim plăcerea”.

Unele canale mass-media au vehiculat că Bordea și Cortea sunt câștigătorii primei ediții America Express.

Altfel, pentru sezonul 2 America Express se cunoaște o primă pereche participantă: Gabriela Cristea și Tavi Clonda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button