Lifestyle

Alexandra Stan se iubește cu un milionar belgian

Alexandra Stan se iubește cu un milionar belgian…

Alexandra Stan a confirmat că are o relație de câteva luni cu Darcy Troch, un milionar belgian. Artista a divorțat în urmă cu trei ani. Într-un interviu recent, cântăreața a recunoscut că a avut parte de ghinion în ultimii ani în viața amoroasă. În prezent, se declară fericită și împlinită în relația sa cu Darcy Troch.

„Da, sunt într-o relație de câteva luni pe care îmi doresc să o țin cât mai departe de ochii presei. Momentan, pot spune doar că mă bucur de vremea însorită din Costa Blanca, Spania”, a declarat cântăreața.
Alexandra Stan a confirmat că sunt îndrăgostiți și nu exclude un nou mariaj.

„Bărbatul căruia i-aș spune DA ar trebui să fie empatic, respectuos, comunicativ, să îmi înțeleagă cariera. Ar trebui să avem o conexiune profundă și să ne susținem reciproc în dezvoltarea personală și în îndeplinirea visurilor noastre. (…) Da, îmi doresc să fiu mamă, îmi plac copiii, sunt foarte apropiată de nepoții mei. Când va fi să fie, voi găsi cea mai eficientă modalitate de a mă dedica și carierei, dar și copilului și familiei”, a spus Alexandra Stan.


Cântăreața a divorțat în urmă cu trei ani de Emanuel Necatu. Căsnicia lor a fost de scurtă durată. „Sunt o femeie uneori vulnerabilă, uneori foarte puternică, uneori feminină și sexy, alteori masculină. O femeie capabilă de multe lucruri, de multe acțiuni pe care le întreprinde singură, dar totodată o persoană emoțională, sensibilă și cu multă iubire de împărtășit. Din toate experiențele mele, am învățat că, într-o relație, comunicarea deschisă și sinceră este esențială. De asemenea, am învățat să-mi respect propriile limite și să nu compromit valorile mele pentru a mulțumi pe altcineva. Nu voi mai accepta niciodată lipsa de respect sau manipularea într-o relație de orice fel”, a spus Alexandra Stan într-un interviu pentru viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button