Lifestyle

Alergiile au „topit” kilogramele în plus ale Addei

 

Adda a slăbit foarte mult în ultimele patru luni, de când se confruntă cu alergii grave. Cântăreața a publicat recent un filmuleț în care proba pantaloni care în urmă cu câteva luni îi veneau bine, observând însă că în prezent sunt extrem de largi.

Artista a explicat că nu a ținut nicio cură de slăbire, ci i-au apărut de ceva vreme niște alergii, care au determinat-o să își facă tot felul de teste, chiar și unele genetice, și au trimis-o și la nutriționist. Ea a eliminat mai multe alimente care îi făceau rău, iar așa a reușit să dea jos din kilogramele în plus și să scape și de problemele pe care le avea cu acneea.

„Din cauza unor alergii pe care le am de aproximativ 4 luni, am început să îmi fac foarte multe analize și am descoperit care sunt alimentele potrivite pentru corpul meu. Nu am ținut cură de slăbire. Mi s-a curățat foarte bine și fața.
Vă recomand să mergeți la nutriționist. El vă va spune ce analize să vă faceți și ce tip de alimentație este potrivită pentru corpul vostru. Eu nu mai am voie să consum zahar deloc. Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe termen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune”, a recomandat Adda, pe Instagram.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button