Lifestyle

Adina Postelnicu (Heaven) vrea să-și micșoreze sânii, din motive medicale

Adina Postelnicu vrea să-și micșoreze sânii, deoarece are dureri de spate din cauza greutății bustului.


„Vreau să-mi mai micșorez bustul, e ca un cadou de ziua mea, încerc să-mi fac curaj să ajung, luna viitoare. Trebuie să scap de durerile foarte mari de spate, pe care le am de atâția ani. În general, le înțeleg pe cele care își pun silicoane, dacă nu au deloc. Dar nu înțeleg de ce își pun mai mult decât trebuie. Nu o să-i micșorez foarte mult, ci cât va considera medicul. Vreau să am sâni în continuare și nu foarte mici. Mi-au crescut foarte repede. Pe la 12-13 ani aveam deja sânii foarte mari. Prima vizită la medicul estetician am făcut-o pe la 26 de ani.
Dar, m-a dat pe ușă afară, mi-a zis că am sâni foarte frumoși, că el nu face lucrul ăsta și să merg în altă parte, dacă vreau să-i micșorez.
Omul a fost corect și profi. Pentru bani putea să spună: «Hai!». Odată cu trecerea anilor, după sarcină, mi-am luat iar inima în dinți. Eu măsor 100 de centimetri la bust și am o talie de 59 cm, deci bustul este aproape dublu”, a spus Adina, din trupa Heaven, pentru impact.ro.

Pe 17 februarie, Adina a împlinit 44 de ani. Ea a sărbătorit alături de logodnic și de familiile lor.

Adina Postelnicu (Heaven) vrea să-și micșoreze sânii…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button