Lifestyle

A divorțat Paula Seling? Ce a declarat Radu Bucura

A divorțat Paula Seling? Artista s-ar fi despărțit de Radu Bucura după un mariaj de aproximativ 17 ani, scrie click.ro. Radu Bucura a declarat pentru aceeași sursă că el nu se mai ocupă de cariera cântăreței. Paula are un nou manager, care ar fi confirmat deja divorțul celor doi.

Cristian Stan e noul manager al Paulei Seling. El se ocupă de concerte și de toate aparițiile cântăreței.
Contactat de Click, el a făcut declarații. „Eu mă ocup acum. Sunt Cristian Stan”, a spus el. Întrebat de reporter dacă Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling de la divorț, managerul a confirmat.

„Da, este adevărat, corect”. Paula Seling, contactată de aceeași sursă, nu a comentat subiectul. „Sunt chiar în mijlocul unor repetiții, nu pot să vorbesc, sunați-mă peste trei ore. Mulțumesc”, a declarat ea. Radu Bucura a dezvăluit că el și Paula Seling au încheiat colaborarea profesională. Despre viața personală a preferat să nu ofere detalii.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private”, a declarat Radu Bucura, pentru click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] Recent, Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. […]

8 luni în urmă

[…] Paula Seling a făcut destăinuiri după divorț. „Viața ne-a oferit niște provocări mai mari decât am putut noi duce”, a spus artista, într-un interviu pentru viva.ro. Paula Seling și Radu Bucura au adoptat o fetiță, în urmă cu șase… Citeşte mai mult »

Back to top button