Expres

Ziua Internaţională a Romilor, în 9 comunități din județ

Romii din nouă localităţi ale judeţului Braşov sărbătoresc, astăzi, Ziua Internaţională a Romilor, prin acţiuni educaţionale şi culturale, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.
„2023 este primul an în care, în judeţul Braşov, în colaborare cu primării ale localităţilor unde există comunităţi de romi, se organizează Ziua Internaţională a Romilor în nouă localităţi, respectiv Săcele, Făgăraş, Tărlungeni, Augustin, Apaţa, Ormeniş, Homorod, Racoş, Şoarş. Bugetele alocate de primării pentru aceste activităţi sunt cuprinse între 3.000 şi 15.000 de lei”, a precizat reprezentantul Asociaţiei Partida Romilor „Pro-Europa”, Ionuţ Androne.

Conform Consiliului Județean, la Ormeniș, activitățile au loc la Căminul Cultural din Ormeniș, începând cu ora 10. Evenimentul e organizat de Serviciul Cultură Tradițională și Primăria comunei Ormeniș.
De la ora 12.00 – Ziua Internaţională a Romilor va fi sărbătorită și la Augustin, mai precis, în curtea Primăriei Augustin, potrivit aceleiași surse. Evenimentul este organizat de Serviciul Cultură Tradițională și Primăria comunei Augustin.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
5 luni în urmă

Ăștia sigur îndreaptă tara spre prosperitate și civilizație! Vai de capul nostru!

Willy
5 luni în urmă

Citind doar titlul ne lamurim si de calitatea articolului. Lipsesc niste litere, respectiv “R”. Se scrie Rromi.

Back to top button