Expres

Viitorul PSD – cu manele

Viitorul PSD – cu manele.

Tinerii social-democrați au făcut un party „manelistic” la Sinaia, cu dedicații pentru președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și pentru ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Exemple de mare inspirație: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Cu Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n… mână”.

Viitorul PSD – cu manele

„Pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, Mara din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai”, a fost comentariul postat de liberalul Octavian Oprea, pe contul său de Facebook, potrivit digi24.ro.

Octavian Oprea a mai precizat că petrecăreții „au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr”. Dar și că paranghelia s-a încheiat „doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”.

„Răzbunarea” lui Oprea

În septembrie 2022, Octavian Oprea a fost dat afară din funcția de secretar al organizației de tineret a PNL și cea de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Motivul a fost provocat de o petrecere de la Școala de Vară a PNL. Acolo, tinerii liberali s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Cocălari ordinari.

multumit
1 an în urmă

Chiar se comporta ca niste manelisti !

dominic
1 an în urmă

Omul nou, creat de politica globalista! Garoi ordinari!

Back to top button