Expres

Viitorul PSD – cu manele

Viitorul PSD – cu manele.

Tinerii social-democrați au făcut un party „manelistic” la Sinaia, cu dedicații pentru președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și pentru ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Exemple de mare inspirație: „Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte / Cu Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n… mână”.

Viitorul PSD – cu manele

„Pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, Mara din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai”, a fost comentariul postat de liberalul Octavian Oprea, pe contul său de Facebook, potrivit digi24.ro.

Octavian Oprea a mai precizat că petrecăreții „au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr”. Dar și că paranghelia s-a încheiat „doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”.

„Răzbunarea” lui Oprea

În septembrie 2022, Octavian Oprea a fost dat afară din funcția de secretar al organizației de tineret a PNL și cea de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Digitalizarea României. Motivul a fost provocat de o petrecere de la Școala de Vară a PNL. Acolo, tinerii liberali s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, colegii de coaliție ai PNL.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
18 zile în urmă

Cocălari ordinari.

multumit
18 zile în urmă

Chiar se comporta ca niste manelisti !

dominic
18 zile în urmă

Omul nou, creat de politica globalista! Garoi ordinari!

Back to top button