Politic

Lider PSD Brașov despre Massif

Lider PSD Brașov despre Massif.

Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov, a comentat și el referitor la prima ediție a festivalului organizat în week-end în Poiană.

Lider PSD Brașov despre Massif. Știute fiind criticile din ultima vreme ale lui Pătrașcu la adresa primarului USR Allen Coliban, a surprins oarecum începutul declarației acestuia: „A fost o demonstrație clară a faptului că Brașovul vrea și poate să facă un festival important de muzică electronică”. Se știe, Coliban s-a implicat mult în organizarea acestui eveniment.

În continuare, liderul PSD a relatat pe subiectul Massif: „Din păcate, în urmă rămâne gustul amar al hotelierilor care așteptau un aflux mare de turiști. Și al comercianților, care se așteptau la vânzări record. Plătitori de taxe și impozite către bugetul Municipiului Brașov. Din păcate, nu este suficient. Brașovul trebuie sa fie un generator de evenimente. Cu o floare nu se face primăvară”.

Apoi, Pătrașcu a revenit la limbajul de campanie electorală: „Toate promisiunile actualei administrații încă se lasă așteptate. Brașovenii merită mai mult! Îmi pun speranța într-o organizare mai bună pe viitor, care să atragă turiști cât și mai mulți brașoveni. O organizare care să ia în calcul și antreprenorii locali, care să încurajeze afacerile locale”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Așa nu ne interesează ce zice șobolanul roșu. El să grohăie în județul său de baștină, în Moldova.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

De asemenea așa nu ne interesează ce latra latraul putinist barbughey pidosnicarul. El să grohăie, guite si latre în județul său de baștină, în Moscova, sau in saraciile alea de zone rusesti de unde inroleaza asasinul putin criminali, hoti de… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Homalăule, nu ai mai povestit despre bețiile tale, despre cine te-a mai pescuit. Nici nu mai lauzi dozele și botnițele. Văd că ai rămas doar cu jeleul perciunat, tot pidosnic ca și tine.

1 an în urmă

[…] social-democrați au făcut un party „manelistic” la Sinaia, cu dedicații pentru președintele PSD, Marcel Ciolacu, dar și pentru ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Exemple de mare inspirație: […]

Back to top button