Expres

Veștea – contactat pentru angajări la Aeroportul Brașov

Veștea – contactat pentru angajări la Aeroportul Brașov.

Pe tema  Se fac angajări la Aeroportul Brașov Când încep concursurile, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, a declarat: „Sunt foarte multe persoane care în decursul timpului m-au contactat în legătură cu angajările la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Am primit sute de întrebări pe această temă. Întreaga responsabilitate a derulării procedurilor de recrutare şi angajare a personalului revine Regiei Autonome «Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav» (AIBG) RA”.

Adrian Ioan Veştea a spus că AIBG se va ocupa de toate demersurile privind desfăşurarea procedurilor de angajare. De la elaborarea fişelor de post, anunţarea condiţiilor minime necesare pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate şi publicarea bibliografiei, la desfăşurarea probelor de concurs. Sunt incluse și etapele de depunere a dosarelor, proba scrisă şi interviul.

Veștea – contactat pentru angajări la Aeroportul Brașov.

Etapizarea

Vor fi 3 etape succesive de ocupare a posturilor, raportate la momentul operaţionalizării aeroportului, prevăzut pentru vara anului 2023.

Primele posturi scoase la concurs sunt cele incluse în organigrama minimală pe care plenul CJ Braşov a aprobat-o în acest an. Vor fi 6 posturi de execuţie. Procedurile de selecţie a personalului pentru acestea sunt planificate în perioada noiembrie-decembrie 2022.

Până la finele acestui an, conducerea AIBG va prezenta Consiliului Judeţean, spre aprobare, organigrama finală. Aceasta ar urma să cuprindă 67 de posturi.

Etapa a doua de angajări va avea loc la începutul anului viitor. Va urmări ocuparea prin concurs a posturilor de conducere de nivel mediu din cadrul aeroportului.

În etapa a treia vor fi organizate recrutările pentru restul posturilor de execuţie cuprinse în organigrama AIBG.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] forfotă mare la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. Se fac teste și se verifică ultimele echipamente sosite. Totul pentru ca atunci când va avea […]

Back to top button