Expres

Va rămâne Ioan Abrudan în funcția de rector al Universității Transilvania Brașov?

Va rămâne Ioan Abrudan în funcția de rector al Universității Transilvania Brașov?

La Universitatea Transilvania din Brașov, alegerile pentru funcția de rector se vor desfășura la finalul acestei luni. Și actualul rector, prof. dr. ing. Ioan Abrudan, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. El se află la conducerea universității din 2012.

Va rămâne Ioan Abrudan în funcția de rector al Universității Transilvania Brașov?

„Noi am declanșat procesul de alegeri, la fel ca și celelalte universități. În toamnă au fost deja alegeri la nivel de departamente, la nivel de consilii ale departamentelor, consilii ale facultăților. Au fost, de asemenea, alegeri pentru membrii Senatului și au rămas alegerile pentru funcția de rector. Acestea se vor desfășura la sfârșitul acestei luni, în 31 ianuarie. Deocamdată, și-au anunțat intenția de a candida trei colegi din universitate, adică pe lângă mine, alți doi colegi au mai făcut public acest lucru. Vom vedea luni, în 15, când se vor depune candidaturile și din acel moment va începe campania pentru alegeri”, a declarat Ioan Abrudan, conform Radio România Actualități – Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] ultimii 5 ani prezența Universității Transilvania din Brașov în topurile academice internaționale de renume a devenit frecventă. Astfel, numele […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare