Expres

Update. Restricție în trafic în zona Coresi din Brașov

Primăria Brașov a anunțat ce restricție este trafic, în zona Coresi din Brașov, pentru a se putea lucra la remedierea avariei produse la rețeaua de termoficare – anunțată aici.

„În această dimineață au început lucrările de reparații. Deocamdată, circulația este restricționată doar pe prima bandă, în zona intervenției”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Sorin Toarcea.

Avaria s-a produs în zona Coresi și afectează mii de locuințe din cartierul Tractorul. „Intervenție la rețeaua de transport agent termic din cartierul Tractorul (zona Coresi). Serviciul Public Local de Termoficare derulează în aceste zile o lucrare de intervenție la rețeaua de transport agent termic care alimentează cartierul Tractorul, în urma constatării unor avarii pe această rețea. Avaria constatată este pe strada Zaharia Stancu nr. 4, pe prima bandă de circulație, pe direcția de mers spre str. 13 Decembrie (banda dinspre mall-ul Coresi, cam în dreptul hotelului Qosmo) (…)”, a anunțat, în weekend, purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov.

„Pentru a nu risca producerea unei avarii majore, SPLT a luat decizia reducerii presiunii pentru cele aproximativ 2.500 de apartamente și scăderea temperaturii agentului termic la 50 de grade, față de aproximativ 60 de grade, cât este temperatura în mod normal”, a adăugat sursa citată.

Intervenția presupune săpătura la o adâncime de 2,5 metri, inclusiv cu sprijiniri de mal. 

Update (ora 15.45):

Muncitorii au finalizat lucrările de reparații și au început umplerea rețelei de transport. Totodată, au început reabilitarea tronsonului de strada afectat de săpătură, după cum a anunțat Sorin Toarcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button