Expres

Avarie în zona Coresi din Brașov. Mii de locuințe afectate. Traficul, perturbat (foto – video)

Avarie în zona Coresi din Brașov!

„Intervenție la rețeaua de transport agent termic din cartierul Tractorul (zona Coresi).
Serviciul Public Local de Termoficare derulează în aceste zile o lucrare de intervenție la rețeaua de transport agent termic care alimentează cartierul Tractorul, în urma constatării unor avarii pe această rețea.
Avaria constatată este pe strada Zaharia Stancu nr. 4, pe prima bandă de circulație, pe direcția de mers spre str. 13 Decembrie (banda dinspre mall-ul Coresi, cam în dreptul hotelului Qosmo).
În zona respectivă a fost restricționată circulația pe prima bandă. În funcție de momentul în care vor fi furnizate piesele necesare, lucrările vor începe mâine sau cel târziu luni”, a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

Nu doar traficul este afectat de această avarie produsă în zona Coresi…

„Pentru a nu risca producerea unei avarii majore, SPLT a luat decizia reducerii presiunii pentru cele aproximativ 2.500 de apartamente și scăderea temperaturii agentului termic la 50 de grade, față de aproximativ 60 de grade, cât este temperatura în mod normal”, a adăugat sursa citată.

Intervenția presupune săpătura la o adâncime de 2,5 metri, inclusiv cu sprijiniri de mal. Astfel, când vor începe lucrările de reparații, traficul va fi restricționat, temporar. Se va întâmpla pe ambele benzi ale sensului de mers str. Hărmanului – str. 13 Decembrie, tronsonul dintre sensul giratoriu de la intrare spre mall-ul și ieșirea din parcarea mall-ului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Primăria Brașov a anunțat ce restricție este trafic, în zona Coresi din Brașov, pentru a se putea lucra la remedierea avariei produse la rețeaua de termoficare – anunțată aici. […]

Back to top button