Expres

Update. MyElectrica nici nu mai există! / Cum comentează brașovenii

MyElectrica nici nu mai există!

Așa cum anticipam aici, brașovenii și nu doar ei mai au de așteptat până când își vor putea accesa conturile de pe site-ul Electrica Furnizare. După puțin timp – de ordinul minutelor – de funcționare, și aceea cu sincope, încercările clienților de-a intra pe aplicația MyElectrica sunt întâmpinate de un mesaj deconcertant: „pagina pe care o cauți nu există”.
Unii au mai prins câte o „fereastră” în care aplicația – care are, într-adevăr, altă „față” – pare să se încarce, după care, în câteva secunde sau chiar minute, revine la start, fără vreun folos.
Oamenii sunt exasperați.

„De mai bine de două ore încerc să mă loghez și nu reușesc. Am șters aplicația, am activat-o din nou, nimic”, a comentat un brașovean.

„Am transmis indexul corect. Au apărut alte cifre, nu cele transmise de mine, apoi site-ul s-a blocat! Totul funcționează perfect !!!!?????”, a scris o brașoveancă.

„Se pregătește «hold up-ul» (nota red. – jaful)! Ne-au CIURUIT! Vorba lui Sergiu Nicolaescu! Să vedem cu cât ne vor factura consumul pe 2 luni!” , a comentat alta.

„Au intrat în comă indusă”, spune un brașovean.

Nici telefonic nu au reușit decât câțiva norocoși, care au stat „doar” jumătate de oră, să transmită indexul. Alții au petrecut mai mult timp la telefon, tot degeaba. Fie nu au reușit să intre, fie robotul le-a respins transmiterea indexului, pe motiv că sunt în afara perioadei de autocitire, deși tot Electrica a anunțat că brașovenii și clienții din alte județe pot face asta de astăzi (detalii aici).

Iată ce spun brașovenii:

„Am sunat azi-noapte la ora 02, apoi dimineața la ora 9, iar de la ora 10 mi-a spus că serviciul este indisponibil!”.

„Nu se poate da indexul telefonic pentru că robotul îți spune că nu este în «perioada» și te invită să te uiți în factură! Care factură???”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Nume de strazi incomplete (nu le-a mai ajuns spatiul?) chenarele labartite, o tiganie, ce mai! Daca pentru asta au tinut suspendat site-ul 45 de zile, mai bine nu zicea l animeni, minteau ca au mentenanta si gata!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare