Expres

Update. De ce s-ar fi produs surparea pe Bulevardul Gării

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a explicat de ce s-ar fi produs surparea pe Bulevardul Gării. Potrivit acestuia, trei plăci ale unui canal au cedat. Acestea s-au prăbușit peste rețeaua de agent termic. Din primele date, conductele nu au fost avariate. Serviciul Public Local de Termoficare a ridicat plăcile de pe ele, pentru a nu ceda. Zona unde s-a produs surparea este semnalizată, până se va realiza reparația. Nu a fost oferit un termen de remediere a problemei.

Iată cum se explică de ce s-ar fi produs surparea:


„Trei plăci ale unui canal termic realizat în anii ‘80 au cedat și s-au prăbușit peste rețeaua de transport agent termic. Rețeaua de transport nu a fost avariată, iar SPLT a intervenit pentru a ridica plăcile de pe conducte, pentru ca acestea din urmă să nu cedeze. S-au comandat alta plăci, iar după montarea lor se va reface carosabilul și zona verde. Până se vor realiza aceste lucrări, zona a fost presemnalizată și semnalizată pentru a se evita producerea de accidente” (Sorin Toarcea).

Amintim că surparea s-a produs vizavi de Unirea Shopping Center. Este afectată circulația pe prima bandă (sens de mers Făget spre Gară). 

Vezi și:

Surpare pe Bulevardul Gării (foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] reamintim că în data de 13.10.2022 s-a produs o surpare a benzii de circulație a drumului public, în zona de vizavi de Magazinului Unirea (pe direcția de mers Făget-gară), pe […]

1 an în urmă

[…] Update. De ce s-ar fi produs surparea pe Bulevardul Gării […]

Back to top button