Expres

Surpare pe Bulevardul Gării (foto)

Surpare pe Bulevardul Gării! Traficul este afectat. Surparea s-a produs vizavi de Unirea Shopping Center. Urmează să se stabilească din ce cauză s-a produs surparea. Nu este exclus să fie de la rețeaua de transport agent termic. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, a oferit informații pe acest subiect.

„Surpare zona verde, care afectează și banda 1 din b-dul Gării. Am intervenit și am delimitat zona din banda 1 care este afectată, astfel încât sa nu existe incidente. Colegii de la SPLT verifică dacă este o problemă de la rețeaua de transport agent termic. În funcție de cele constatate, se va interveni pentru remedierea problemei care a cauzat această surpare și se va reface infrastructura străzii”, a precizat Sorin Toarcea.

Update

Politicianul Dragoș Dumitru se numără printre cei care s-au sesizat cu privire la problemă. Iată ce a scris pe pagina sa de Facebook:

„Bulevardul Garii, s-a lasat asfaltul in dreptul unei canalizari. Aici se vad salariile celor de la Compania APA Brasov … Doua luni de salariu acopera cheltuiala pentru reparatia drumului. Domnule primar Allen Coliban cand vedem un reprezentant al primariei la fata locului? Sunt deja cateva ore de cand s-a lasat asfaltul si nimeni de la primarie prezent. Oare asteptam sa cada de tot sau sa se intample vreun accident?”.

Acesta a postat și imagini (care pot fi găsite în galeria de mai sus).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Surpare pe Bulevardul Gării (foto) […]

1 an în urmă

[…] Schimbare pe linia 8 RATBV. RATBV a anunțat marți că linia 8 (Saturn – Rulmentul) va fi deservită de autobuze de mâine, 19 octombrie 2022, și până la finalizarea lucrărilor de infrastructură ce se vor desfășura pe Bulevardul Gării,… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Surpare pe Bulevardul Gării (foto) […]

Back to top button